سدیم سالیسیلات
. بهبود کیفیت گوشت به علت اثرات ضد التهابی .
موجب خروج بهتر خون از بدن پرندگان در هنگام کشتار
به علت اثر ضد انعقادی خون
. نقش کلیدی در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید
در خون گوشت و تخم مرغ
. بهبود عملکرد سیستم ایمنی و آنزیمهای آنتی اکسیدانی
. بهبود هضم و جذب مواد مغذی
الکترولیتها
الکترولیتها با ایجاد تعادل در آب داخل سلولی و آب میان بافتی موجب بهبود کیفیت لاشه و وزن بالاتر لاشه بعد از کشتار میشوند

ویتامین C
. بهبود مصرف خوراک افزایش وزن و بهبود عملکرد
سیستم ایمنی
. کاهش توده چربی ناحیه بطنی و بهبود کیفیت گوشت لاشه
. آنتی اکسیدان و محرک رشد ارزان قیمت
. کاهش گلوکز خون
کاهش کلسترول سرم و غلظت لیپوپروتئین خون . جلوگیری از رسوب کلسترول در بافت کبد

ویتامین E
. افزایش وزن بورس فابریسیوس و تيموس . بهبود کیفیت گوشت و کاهش بار میکروارگانیسم های
بیماری زای روده